Tarieven en algemene voorwaarden

Standaardtarieven

Het standaardtarief is € 8,50 per dag per kat. U betaalt het gehele bedrag vooruit. Uw reservering is definitief als wij het bedrag voor het verblijf van uw kat(ten) hebben ontvangen.

Algemene Voorwaarden

 1. Uw kat dient minimaal 2 weken voor het verblijf en maximaal 2 weken voor het einde van de verblijfsperiode te zijn ingeënt tegen niesziekte en katteziekte.
  2. Als u uw kat(ten) wilt brengen of ophalen, dit gaat op afspraak.
  3. LET OP: Mocht uw kat een speciaal dieet volgen (b.v. blaasgruis), dan kunt u dit aangeven en het voer zelf mee nemen.
  4. Behandel uw kat(ten) vlak voor het verblijf met een goed anti-vlooienmiddel via de dierenarts.
  5. Houdt ook de ontworming van uw kat in de gaten en herhaal deze indien nodig te voor het logeren.
  6. Indien er tijdens het verblijf toch vlooien of wormen zouden worden vastgesteld bij uw kat, dan zal ik deze hiervoor behandelen tegen de dan geldende kostprijs bij dierenarts.
  7. Mocht uw kat toch onverwacht ziek worden dan schakel ik een dierenarts in. Gemaakte kosten zijn voor uw rekening tegen de dan geldende kosten van de dierenarts.
  8. Het spreekt voor zich dat uw kat geen ziekte of aandoening mag hebben die besmettelijk is of een gezondheidsrisico oplevert voor andere katten. Als u hierover twijfelt, neemt u dan contact met mij op.
  9. Tot de leeftijd van 7 maanden mogen "volledige" katers komen logeren. Vanaf 7 maanden kan ik alleen katers aannemen die gecastreerd zijn. Voor poezen geldt dit tot een leeftijd van 6 maanden en anders dient de pil meegenomen te worden
  10. Als uw beestje extra aandacht nodig heeft wegens lichamelijke aandoeningen, ouderdom of bepaald medicijngebruik, laat het mij van tevoren even weten, zodat ik daar extra aandacht aan kan geven. Katten die doof, blind of diabetes hebben kan ik echter niet plaatsen.
 2. 11. Er staan de hele dag brokjes en ‘s avonds blikvoer(One Purina, Sheba.). En uiteraard staat er vers water tot hun beschikking.
  12. Ook is het belangrijk dat de kat sociaal is met andere katten, omdat de katten bij ons in een ruimte verblijven.
  13. De betaling gaarne contant bij het brengen van de kat. Helaas kunt u niet pinnen bij ons.
  14. En verder: Ik zal er alles aan doen om de logeerpartij van uw kleine viervoeter(s) zo gezellig mogelijk te maken zodat zij graag terug willen komen bij mij! Ze krijgen veel knuffels en aandacht. Maakt u zich geen zorgen tijdens uw vakantie om uw dier(en), ze zijn bij mij in goede en betrouwbare handen.