Over ons kattenpension

KattenpensionEen huiselijk en rustig kattenpension

Wij bieden sinds 2010 voor allerlei soorten katten een veilige en vertrouwde opvang. Wij zijn een zeer kleinschalig pension in West-Friesland en geven uw kat veel persoonlijke aandacht en een zeer goede verzorging. In een huiselijke, verwarmde en rustige omgeving krijgen uw katten regelmatig een knuffel- en aaisessie, er zijn voldoende speeltjes en in de buitenren kunnen zij volop spelen. U kunt uw kat dus met een gerust gevoel tijdelijk bij ons achterlaten!

Maximaal vijf katten

Omdat wij een kleinschalig pension aanhouden kan in de drukke perioden (zomer, kerst en schoolvakanties) geen ruimte meer zijn voor nieuwe katten. Om alle katten voldoende aandacht te geven plaatsen wij maximaal vijf katten tegelijkertijd in het kattenpension. Ruim van tevoren reserveren is voor deze tijden dan ook verstandig. De meeste katten komen uit onze omgeving (Stedebroec, Enkhuizen, Andijk, Medemblik, Venhuizen en Hoorn), maar ook daarbuiten komen kattenliefhebbers naar ons om de persoonlijke aandacht die de kat krijgt tijdens zijn verblijf.

Speciale zorg

Mocht uw kat bijzondere aandacht nodig hebben of een speciaal dieet volgen dan houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.

Neem contact met ons op voor een reservering of meer informatie!